Lessen

De lessen en stages worden georganiseerd in blokken van 4 weken.

Per thema stellen de vakleerkrachten een eigen cursus op, specifiek afgestemd op deze opleiding.

Na elke periode van 4 weken les en 4 weken stage volgt er een evaluatieweek. Per semester zijn er dus twee evaluatieweken. Voor een aantal vakken is de evaluatie in de lesmomenten zelf ingebouwd.

De lessen beginnen om 8.15 u en eindigen om 16.20 u.  Er is geen les op woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag.

De opleiding is sterk beroepsgericht. Naast de theoretische lessen, zijn er ook praktijklessen, gerichte studiebezoeken, projectdagen...

Eerstvolgende instapmoment

1 februari 2022

Instapmomenten

Instapmomenten

In september start de opleiding zowel in Waregem als in Tielt. In februari kan je de opleiding alleen in Waregem starten (eerste module).

Ben je zeker dat je bij ons de opleiding wil volgen? Wacht dan niet om in te schrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe beter wij de opleiding kunnen organiseren.
Kom je vanuit een andere school graduaat/HBO5 verpleegkunde, of vanuit de bacheloropleiding verpleegkunde naar onze school? Neem dan liefst enkele weken voor de start van de module contact met ons (telefonisch of via e-mail) zodat er voldoende tijd is voor de intake, al of niet met EVC-EVK.

Info / inschrijven

Info / inschrijven

INFO EN INSCHRIJVINGEN

Je kan je digitaal inschrijven via deze link. Denk er wel aan: je inschrijving is pas definitief als je je ook op school hebt aangemeld.

 

Voor studenten die willen starten op 1 februari gaat het infomoment door op afspraak.  Dit kan telefonisch op 056/60 24 68

 

Onze OPEN CAMPUSDAGEN:

* zaterdag 12 maart campus Waregem van 14 u tot 17 u

* zondag 13 maart campus Tielt van 14 u tot 17 u

* zaterdag 7 mei campus Waregem en Tielt van 14 u tot 17 u

* zaterdag 25 juni campus Waregem en Tielt van 10 u tot 13 u

 

 

 

 

 

Creatie: Debugged - Copyright HBOV Aleydis 2022 ©
Video sluiten