Welkom in VIVES Waregem-Tielt

Wil jij verpleegkundige worden?

VIVES Waregem-Tielt | graduaat verpleegkunde verwelkomt je op deze website én op de school zelf. 

Je wil graag meer weten over onze school en over de opleiding graduaat (HBO5) verpleegkunde? Hieronder vind je de links naar informatie:

Je hebt beslist nog concrete vragen. En je wil de school zelf zien. Dat spreekt voor zich. We helpen je graag verder via de contactgegevens die je onderaan deze pagina vindt, of via messenger

Wil je het ook eens van een ander horen? Dan zullen de getuigenissen van studenten en oud-studenten je wel overtuigen.

Er staat altijd wat te gebeuren op onze school: infodagen, open lesdag... Benieuwd? Volg ons via Facebook, Instagram of klik door naar evenementen.   

Je kan je inschrijving voor de opleiding verpleegkunde online doorgeven. Dit is een voorlopige inschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven nadat je je op school hebt aangemeld.

 

De school maakt, samen met de graduaatsopleidingen verpleegkunde in Brugge, Ieper, Kortrijk en Roeselare deel uit van het samenwerkingsverband met de hogeschool VIVES.

Een bundeling van vaak gestelde vragen, mét antwoorden, vind je in de FAQ-rubriek (Frequently Asked Questions).

Hilde Van Der Donckt, directeur

 

 

Eerstvolgende instapmoment

1 september 2022

Instapmomenten

Instapmomenten

In september start de opleiding zowel in Waregem als in Tielt. In februari kan je de opleiding alleen in Waregem starten (eerste module).

Ben je zeker dat je bij ons de opleiding wil volgen? Wacht dan niet om in te schrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe beter wij de opleiding kunnen organiseren.
Kom je vanuit een andere school graduaat/HBO5 verpleegkunde, of vanuit de bacheloropleiding verpleegkunde naar onze school? Neem dan liefst enkele weken voor de start van de module contact met ons (telefonisch of via e-mail) zodat er voldoende tijd is voor de intake, al of niet met EVC-EVK.

Info / inschrijven

Info / inschrijven

INFO EN INSCHRIJVINGEN

Je kan je digitaal inschrijven via deze link. Denk er wel aan: je inschrijving is pas definitief als je je ook op school hebt aangemeld.

 

Onze OPEN CAMPUSDAGEN:

* zaterdag 25 juni campus Waregem en Tielt van 10 u tot 13 u

 

De school is gesloten van zaterdag 9 augustus tot en met maandag 15 augustus 2022.

 

 

 

 

 

Privacybeleid |  Cookiebeleid |  Creatie: Debugged - Copyright VIVES Waregem-Tielt 2022 ┬ę
Sluiten